Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mivel legutóbbi két, papírformának mondható szelvényünk egyaránt elég szép pénzt termelt, most újra itt az idő, hogy kockáztassunk kicsit. Van miből.

Szokás szerint BL-hetet megelőző hétvégén vasárnapra kevesebb sztárcsapat jut, úgyhogy nem nagyon van kit megveretni nagy haszonért. Ellenben a Premier League-ben egy Kate Uptonnál is csábítóbb dolgot találtunk a kínálatban: az Aston Villa hazai győzelmét 2.30-ért adják a csontutolsó Leicester ellen. Kihagyhatatlan, ugye?

Olaszországban az utóbbi 20 éves története szezonját futó Genoa vélhetően óriási meccset játszik majd a hosszú hetek nyeretlensége után legutóbb győztes Milan ellen. A Serie A egyik leghangulatosabb stadionjában minden csapat beparázik akkor is, ha a hazaiaknak épp nem megy, tehát el lehet képzelni, mi lesz most. Megmondjuk: döntetlen.

A Bundesligában itt az ideje a Hamburg felzárkózásának, ehhez ideális partnernek tűnik a HSV-t mindössze négy ponttal megelőző Mainz. Nehezen befogadható, szenvedős meccs várható (mint Stieberék szinte valamennyi találkozója), tehát az kapcsoljon délután az Eurosport2-re, aki bírja az ilyet, vagy nagyon drukkol a pénzének.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint 14-szeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.