Egyértelmű, hogy depressziós a Barcelona portugálja, "pokollá vált az élete"
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi is sokat szidtuk André Gomest, mert tényleg csúnyán kilóg a Barcelonából, nem elég jó oda, de akkor most álljunk meg egy pillanatra.

André Gomes 35 millió euróért érkezett Valenciából a Barcelonába 2016 nyarán, és bizony akkor is kétkedve fogadta mindenki, kicsit rejtélyes volt, miért ő. De a denevéreknél jó volt, portugál válogatott, és végül is olyan posztra érkezett, ami akkor lyukas volt a Barcának.

Nos, azóta még nagyobb rejtély, mit látott benne a Barcelona, Gomesnek egyetlen jó meccse sem volt másfél év alatt. És a jelek szerint már nem is lesz, a 24 éves középpályás ugyanis most coming outolt, egyértelműen depresszióra utalnak a szavai.

A Barca nagy nyomás, és ő nem tudta megugrani a szintet. Ez másokkal is előfordult már, de Gomest jobban megviselte.

A sok gondolkodás gondot okoz nekem, mert legtöbbször a rossz dolgok jutnak az eszembe. Bár a csapattársaim nagyon sokat segítenek nekem, a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretném, hogy alakuljanak. Úgy érzem magam, mint aki be van zárva, nem tudok megszabadulni a frusztrációmtól. Nem beszélem meg senkivel sem, ami a kívülállókat zavarja bennem.

Azon érdemes azonban elgondolkozni, hogy például Valverde töretlen bizalma nem kontraproduktív-e, hiszen láthatóan André Gomest nyomasztja a pályára lépés, és bizony folyamatosan szint alatt is játszik, a közönség meg kifütyüli. Egyértelműen az a megoldás, hogy eladják, de ez már télen is késő lett volna. Ehelyett még mindig ott szenved a portugál, és töretlenül pályára küldik – szenvedni.

Minden tiszteletünk André Gomesé, hogy előállt ezzel őszintén, és kívánjuk, hogy vigyázzanak rá jobban Barcelonában. Emberként. Labdarúgóként meg el kell engedni.

(via blaugrana.hu)

Player Autószalon

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.