Mi is sokat szidtuk André Gomest, mert tényleg csúnyán kilóg a Barcelonából, nem elég jó oda, de akkor most álljunk meg egy pillanatra.

André Gomes 35 millió euróért érkezett Valenciából a Barcelonába 2016 nyarán, és bizony akkor is kétkedve fogadta mindenki, kicsit rejtélyes volt, miért ő. De a denevéreknél jó volt, portugál válogatott, és végül is olyan posztra érkezett, ami akkor lyukas volt a Barcának.

Nos, azóta még nagyobb rejtély, mit látott benne a Barcelona, Gomesnek egyetlen jó meccse sem volt másfél év alatt. És a jelek szerint már nem is lesz, a 24 éves középpályás ugyanis most coming outolt, egyértelműen depresszióra utalnak a szavai.

A Barca nagy nyomás, és ő nem tudta megugrani a szintet. Ez másokkal is előfordult már, de Gomest jobban megviselte.

A sok gondolkodás gondot okoz nekem, mert legtöbbször a rossz dolgok jutnak az eszembe. Bár a csapattársaim nagyon sokat segítenek nekem, a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretném, hogy alakuljanak. Úgy érzem magam, mint aki be van zárva, nem tudok megszabadulni a frusztrációmtól. Nem beszélem meg senkivel sem, ami a kívülállókat zavarja bennem.

Azon érdemes azonban elgondolkozni, hogy például Valverde töretlen bizalma nem kontraproduktív-e, hiszen láthatóan André Gomest nyomasztja a pályára lépés, és bizony folyamatosan szint alatt is játszik, a közönség meg kifütyüli. Egyértelműen az a megoldás, hogy eladják, de ez már télen is késő lett volna. Ehelyett még mindig ott szenved a portugál, és töretlenül pályára küldik – szenvedni.

Minden tiszteletünk André Gomesé, hogy előállt ezzel őszintén, és kívánjuk, hogy vigyázzanak rá jobban Barcelonában. Emberként. Labdarúgóként meg el kell engedni.

(via blaugrana.hu)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon