A Barcelona két évre lepasszolta az İstanbul Başakşehirnek a török középpályását, de úgy tűnik, onnan már nincs is visszaút.

Arda Turan már Barcelonában is elindult a lejtőn, amiről kevésbé tehetett ő, egyszerűen nem volt odavaló. Kölcsön is adták inkább a hazájába, de ahelyett, hogy a pályán bizonyítana, teljesen szétesett a pali.

Tavaly tavasszal 16 meccsre eltiltották, miután meglökte a partjelzőt, majd ősszel jött az igazi nagy dobása: egy isztambuli bárban eltörte az orrát Berkay Sahin török popsztárnak, és még egy fegyver is előkerült. Az ügyészségi jelentés szerint állítólag a fegyver véletlenül el is sült valahol.

Mostanra lett meg az ítélet, és végül nem kapott 13 évet, de három különböző bűncselekményt (fegyverrel való fenyegetőzés, félelmet keltő viselkedés; engedély nélküli fegyverviselés és súlyos testi sértés) is a nyakába varrtak, így 2 év, 8 hónap és 15 napot kapott – mázlija van, mert ezt öt évre felfüggesztették.

Ugyanakkor Arda Turant a bíróságban felmentette a szexuális zaklatás vádja alól. Az énekes a tárgyalás előtt az Istambul Caglayan újságírójának azt mondta: „Az első nap óta várjuk Turan bocsánatkérését.” A focista szerint ez már megtörtént.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon