Az év legfontosabb meccsén tér vissza Badr Hari, a kick-box rosszfiúja
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Badr Hari végre ismét komolyan vehető meccset vállal, a Rico Verhoeven elleni bunyója minden bizonnyal az elmúlt néhány év legfontosabb ütközete lesz.

Mert a kick-box az elmúlt néhány évben eléggé mélyre került, a K–1 népszerűsége már sehol nincs a 2000-es évek elejéhez képest. Így nem meglepő, hogy a Glory (a jelenleg legnépszerűbb szervezet) az évszázad meccsének nevezte a Verhoeven–Hari bunyót.

Badr Hari a kick-box legendás alakja, annak ellenére, hogy még csak 32 éves. Amikor még pörgött a K–1, a legnagyobb nevekkel küzdött meg, és szinte az összes nagyágyút legyőzte, kiütötte.

Kis ízelítő, hogy mire képes Hari:

Az utóbbi években kevesebbet lépet ringbe, mert szerinte hiányoztak a nagy meccsek, most viszont pályafutása egyik legfontosabb bunyója jön Verhoeven ellen. Aki mindössze 27 éves, és a Glory nehézsúlyú világbajnoka. Négy éve veretlen, uralja a szervezetet, de a kritikusok mindig azzal jönnek, hogy a mostani mezőny jóval gyengébb, mint például 10 évvel ezelőtt.

És ha nem ismernéd Verhoevent:

Tehát mindkettőjüknek nagyon fontos lesz a szombati meccs, Hari bizonyíthatja, hogy még mindig az élvonalhoz tartozik, Verhoeven pedig végre elhallgattathatja a károgókat, ha megveri Harit. Viszont nem Verhoeven vb-övéért bunyóznak. Hari azt mondta, kiüti az első menetben a hollandot, keres egy rakás pénzt, aztán a visszavágón megszerzi a világbajnoki övet is.

A gálát a Digisport 1 szombat este 10 órától élőben közvetíti. És ha szereted a küzdősportokat, akkor eléggé ajánlott, hogy megnézd az év legjobban várt meccsét.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.