Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hét elején mindenki megdöbbenésére kirúgták Marcelinót, a Valencia edzőjét. Mindezt négy nappal a Barcelona elleni bajnoki előtt.

Nemcsak a közvélemény, hanem a játékosok is meglepődtek, és hangot is adtak a csalódottságuknak. Ezequiel Garay szerint nem volt fair, de többen is mondták, hogy Marcelino volt a legjobb edző, akivel dolgoztak.

Peter Lim tulajdonos váratlan húzása után a spanyol szakember most egy valenciai hotelben tartott sajtótájékoztatón érdekes részleteket árult el menesztéséről.

„Sevillában, a Király-kupa-döntő helyszínén a tulajdonos nem gratulált nekünk. Július 19-én elmentem Szingapúrba, ahol gratulált a Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutáshoz, de a kupához nem. Ezzel meglepett. Az ő szemében a kupa teljesen másodlagos volt, ami veszélyeztette a BL-kvalifikációt.

Sosem hittem volna, hogy elküldenek. Amikor megtudtam a hírt, nem hittem el. Július 19-én a tulajdonos azt mondta nekem, teljes a bizalom irántam. Ezek után hogyan számíthattam volna arra, hogy szeptember 10-én kirúg?

Egyébként 2008 óta ez volt a klub első trófeáját, a bajnokságban pedig a negyedik helyen végzett a csapattal Marcelino García Toral.

A klubtulaj Albert Celadest nevezte ki az új edzőnek.

(fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.