Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Segít és fegyelemre szólít fel a háromszoros Grand Slam-győztes teniszező.

Nagyon nehéz helyzetben van a világ és így az otthonunk is. Emberfeletti munkát végeznek a kórházi dolgozók (is) világszerte. Szeretnék én is segíteni valahogy, így azonnali segítségként első körben szeretnék felajánlani 1.5 millió forintot a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak.

Tudom, hogy mások is nagyon nehéz helyzetbe kerültek és sokan, saját és családjuk biztonságát kockáztatva végzik a napi teendőik. Kívánok Mindenkinek sok erőt és kitartást! Együtt túl leszünk ezen is, de kérlek, legyetek fegyelmezettek!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon nehéz helyzetben van a világ és így az otthonunk is. Emberfeletti munkát végeznek a kórházi dolgozók (is) világszerte. Szeretnék én is segíteni valahogy, így azonnali segítségként első körben szeretnék felajánlani 1.5 millió forintot a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak. Tudom, hogy mások is nagyon nehéz helyzetbe kerültek és sokan, saját és családjuk biztonságát kockáztatva végzik a napi teendőik. Kívánok Mindenkinek sok erőt és kitartást! Együtt túlleszünk ezen is, de kérlek legyetek fegyelmezettek! Ha Te is adni szeretnél, itt megteheted: Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány Bankszámlaszám:17600011-00004530-00200004 Sopron Bank Zrt. #hajrámagyarok #együtt

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés,

(Fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.