Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Gareth Bale, Daniel Carvajal, Isco és Marcelo rettentően keménykednek az új Nivea-reklámban. Szerintünk most egy nagyon fura 50 másodpercet mutatunk.

  • Marcelo egy tipikus amerikai westernkocsmában a világ legelszántabb arckifejezésével szkanderozik egy nála százszor kigyúrtabb fazonnal, akit természetesen lenyom.
  • Carvajal igazi redneckként fát vág egy láncfűrésszel, aha. Az ő fejéről sugárzik a butaság, és látszik, hogy rohadtul kell koncentrálnia erre az egészre.
  • Isco meg rohadtul erőlködik, nehogy elröhögje magát, miközben egy autót vezet át egy tornádón. Rajta egyébként látszik, hogy simán leszarta ezt az egészet.
  • És akkor jön Bale, aki kábé semmit sem csinál ebben az 50 másodperces videóban. Vagyis de, a végén okosan bólogat a többiekkel együtt, majd bekeni az arcát a krémmel, de úgy, mint amikor János bá’ élet-halál harcot vív az utolsó alsópolcos borért a kakasos Tescóban.

Mondjuk a jelenlegi felhozatalból Bale, Isco és Marcelo már próbálkozott egy Nivea-reklámban. Szerintünk hasonló sikerrel jártak:

Nekem erről az egészről ez jut az eszembe: „Nézz bután! Köszi.”

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.