Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Komoly balhé volt a Freiburg és a Frankfurt német bajnokiján.

A meccset hazai pályán 1–0-ra nyerte a Freiburg, de nem az eredmény miatt téma a bajnoki, hanem az utolsó pillanatokban történő balhé miatt.

A Frankfurt futballistája, David Abraham egy bedobásra kirúgott labdáért ment, közben viszont elég csúnyán fellökte Christian Streichet, a Freiburg edzőjét. Ami után viszonylag nagy káosz következett, a két csapat egymásnak esett, de komolyabb verekedés nem lett szerencsére. Persze a játékvezető még így is kiosztott két pirosat, Abraham mellett a Freiburgból Griffót küldte be az öltözőbe.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(Fotó: The Sun)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.