Nem lesz könnyű dolga a Vidinek a BATE Boriszov ellen a BL-visszavágon Fehéroroszországban.

1–1-ről indulnak a csapatok, végül is ez nem is olyan rossz, persze csak akkor lehet valamire jó, ha legalább egy gólt berámolnak a székesfehérváriak idegenben. A hangulattal nem lesz gond, ugyanis minden jegy elkelt, közel 13 ezer.

Viszont mostanság a Videoton szenved a bajnokságban, szenved a Bajnokok Ligájában, szenved otthon és szenved idegenben is. A hétvégén is pontosan ez történt a DVTK otthonában, de a 93. és a 95. percben csak sikerült valahogy 10 emberrel megfordítani a meccset. Ez lökést adhat a csapatnak.

És akár az is, hogy felépült Feczesin Róbert, így talán lesz végre csatára is Casoniéknak. Kovács István is meggyógyult, mehet a középpályára. Ugyanakkor nem lesz Juhász Roland, Simon Ádám és Rudolf Gergely sem, utóbbi nem sérült, csak eltiltott.

Az esélyesebbnek a BATE számít, otthon nem is nagyon szokott gólt kapni, rúgni viszont annál inkább. De ha a Vidi végre nem impotens játékkal múlatja az időt a pályán, akkor akár  még az is összejöhet, hogy lőnek egy gólt Fehéroroszországban.

BL-selejtező, 3. forduló, visszavágó
BATE Boriszov–Videoton
19:30 (M4)

A tippünk:

  • BATE–Videoton – Mindkét csapat lő gólt – TippmixPro: 2.10
  • Partizan Beograd–Steaua Bucuresti – H – TippmixPro: 1.95
  • Tét: 1000 Ft
  • Nyeremény: 4095 Ft

Fogadok most, mert tetszik a kombó, és érdekel a közel négyszeres pénz is!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon