A 33 éves Edinson Cavani jó ideje csapat nélkül tengődik, de lehet, hogy a Barcelonára vár.

A Barcelona fiatalításba és költségcsökkentésbe kezdett, mivel a csapat évről évre rosszabbul és rémesen lassan játszik, de a bérek viszont az egekben vannak. Épp ezért már túladtak Rakiticen, és távozóban van Vidal, Umtiti és Suárez is.

A 33 éves uruguayi csatárnak még nincs meg helyettese, de most bejelentkezett a másik 33 éves uruguayi csatár, Edinson Cavani, hogy szerinte ő jó megoldás lenne a Barcelonának.

null

Cavani has offered himself to Barça twice in recent weeks. He believes that he can be the forward that club is looking for, if they fail to sign their target No.9 (Lautaro)

Cavani egyébként valóban jobb lehetne, mint Suárez, mozgékonyabb és az összjátékban is hatványozottan erősebb, miközben azért a gólok nála is jönnek bőven. Például 301 meccsen 200 gólja van a PSG-ben, amivel klubrekorder, de a Napoliban is összehozott 104-et 138 találkozón.

Csak épp nem lenne beljebb vele sem a Barcelona, fiatalnak pont annyira nem mondható, mint honfitársa, és eközben 8 millió eurót kér egy szezonra. Suárez 25 milliójához képest aprópénz, ám ez így is csúcsgázsi egy karrierje végén járó játékosért. Arról nem is beszélve, hogy még Suárez bérét sem sikerült felszabadítani, mivel nem mond le róla, így nem tud eligazolni.

(Fotó: Quality Sport Images/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.