Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A korábbi nemzetközi játékvezetőt a Bors kérdezte meg, hogy vajon Bognár kolléga mit láthatott. Nem nyugtatta meg a Fradi-drukkereket.

Annak kapcsán írtunk a Puskás Akadémia–FTC bajnoki meccsről, hogy a vendégek csatára, Böde Dani olyat nyilatkozott, ami belekerülhet neki pár százezer forintjába, mert elég nyilvánvalóan lecsalózta a sporit, szerinte rendőri kísérettel menne haza a megyében, óvodás szinten sincs ilyen tizi.

Egyébként valóban egy vicc volt az ítélet, Dollt fel is kellett küldeni utána a lelátóra, helyette Máté Csaba nyilatkozott, sejtelmesen.

Több se kellett Pintér Attila mesternek, ő aztán nem foglalkozik a bírókkal már soha többet.

Nézzük meg, miről is beszélnek az edzők:

Itt a kép, amin látszik, Otigba nem rúghatott, elvégre mindkét lába a földön volt, Pintér mester megint más meccset nézett, de ki lepődik meg ezen?!

Ölelés volt a végén, amikor az albán csatár beleugrott a védő ölébe, aki kábé megtámasztott egy pillanatra, de a mozgóképen látszik is, hogy lökés, taszítás nem volt, homorítás annál inkább.

De ezt nem csak mi mondjuk. Megkérdezte a Bors Bede Ferenc korábbi nemzetközi játékvezetőt is, aki szerint nem lehet kérdés, hogy a tizenegyes jogtalan volt, pontot téve az ügy végére. Vagy nem.

Na akkor ezek után döntsd el, vajon kinek lehet igaza? A mindig megkérdőjelezhetetlenül objektív Pintérnek, vagy a már visszavonult Bedének?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.