Nagy átalakulás előtt áll a Real Madrid támadórészlege, Cristiano Ronaldo elméletileg napokon belül a Juventus játékosa lesz (mi még mindig szkeptikusak vagyunk), de csatártársa is elbúcsúzott már.

A Ronaldo-Juventus frigy minden lap szerint bekövetkezik hamarosan, de mi még mindig nem zárjuk ki, hogy ez egy nyomásgyakorlás CR részéről, hogy megkapja a pénzt, amit szeretne. Na ez Benzema esetében nem valószínű, az előző szezonja alapján aligha van jó alku- és zsaroló pozícióban.

Mégis egy Twitter-bejegyzéssel gyakorlatilag elbúcsúzott a klubtól. Persze ez nem akkora meglepetés, az elmúlt időszakban mutatott teljesítménye után el is küldték volna már, de Zidane ragaszkodott hozzá. Viszont már nincs Zidane.

Olasz lapértesülések szerint Benzema a Napolihoz tart, ott együtt dolgozhat ismét Carlo Ancelottival. Erre erősít rá ez a tweet is:

Karim Benzema on Twitter

Hace 9 años me ponía por primera vez la camiseta del @realmadrid Gracias al presidente, a todo el club y los jugadores Y a todos los entrenadores con los que coincidí. Orgulloso de defender este escudo y eternamente agradecido siempre #HalaMadrid

Új támadósora lesz a Realnak?! Írd meg kommentben, kik alkothatják a csatársort.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon