Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Zinedine Zidane edzőként még szűz a Bajnokok Ligájában, viszont csapata értéke több mint kétszerese a Romáénak. Hát este kiderül, hogy mennyire számítanak ezek a dolgok.

Roma–Real Madrid (20:45, M4)

Nem is olyan rég volt edzőváltás mindkét csapatnál, ami igencsak jótékony hatással volt a Roma és a Real Madrid formájára is.

A Roma épphogy csak elkerülte az Európa-ligát, aminek valószínűleg nagyon örül, de esélyes, hogy a madridiaknak már kevésbé. Mindenesetre Luciano Spalletti visszatérésével újra megtanultak nyerni az olaszok, egy iksz és egy vereség után sorozatban négyet behúztak. Seydou Keita önbizalma például olyan magasságokba szökött, hogy kijelentette, nem is akkora feladat megállítani a Realt. Meglátjuk.

A másik oldalon a Real Madrid szinte hibátlanul végzett a PSG előtt csoportjában. Rafa Benítez távozása után Zidane megnyugtatta a sztárokat, ezzel gyakorlatilag rendbe is tette a csapatot, ami azóta elég sűrűn ontja a gólokat (6 meccs alatt: 235), még Ronaldo is. Két komolyabb hiányzó van madridi oldalon, Gareth Bale és Pepe is sérült, bár egyelőre nagyon jól elvannak nélkülük is.

A két csapat a 20072008-as BL-kiírás egyenes kieséses szakaszában találkozott egymással utoljára komolyabb tornán, akkor meglepetésre kettős győzelemmel és 42-es összesítéssel a Roma ment tovább. Egy kis adalék, akkor is, ahogy most is a Real játékoskeret több mint a dupláját érte ellenfelének. Jelenleg 704,8 millió euró néz szembe 250,7 millió euróval. Hát majd este kiderült, számít-e ez valamit, szerintünk amúgy döntő lesz, a Real javára.

Gent–Wolfsburg (20:45, Sport 1)

A Wolfsburg csoportjában megverte a Manchester Unitedet és a PSV-t, meg is nyerte a kvartettet, gondolhatnánk is, hogy a Gentet legyőzni már nem is akkora feladat. De! Egyrészt a németek formája eléggé kiszámíthatatlan mostanában, másrészt pedig a belgák otthon nagyon is tudnak: a BL-ben például nem kaptak ki, legyőzték a Valenciát és a Zenitet is, és ikszeltek a Lyonnal, a bajnokságban pedig 931-es mutatóval és 3112-es gólkülönbséggel állnak otthon. Viszont a Bundesliga azért erősebb bajnokságnak számít, és ez most is döntő lesz. Érdekes meccs lesz ez is, az biztos.

Mi ezt a szelvény játsszuk meg:

Fogadok most!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.