Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És a City is gólokkal, és nyilván szintén Messi nélkül, de az kevésbé váratlan.

Mönchengladbach–Barcelona (20.45, M4 Sport)

Messi megsérült, ennek akár örülhetnének is Gladbachban, de nem teszik: ők szeretnék látni a legjobb focistát. Nem beszélve arról, hogy az argentin nélkül is ötöt rúgott a Barcelona Gijónban, és az sem a németeknek kedvez, hogy Iniesta, Rakitic, Mascherano és Jordi Alba is pihenhetett.

Miután a Celtic hetet, a Léganesnek szintén ötöt rúgott, sok jóra nem számíthat a Mönchengladbach, mert ugyan az Atleti egy pontot csent a Barcától, de az egy másik liga. Ezt a Borussia is megtapasztalhatta Manchesterben, a City könnyedén négyet gurított, szóval csak a reménykedés marad, hogy kimaradnak a helyzetek.

Ami be is jöhet, két-három kivétellel. Ott lesz Neymar és Suárez, nem számíthatnak a németek kíméletre, és Arda is egyre jobban megy, Paco Alcacer pedig nagyon akar már egy gólt.

Celtic–Manchester City (20.45, Film Mánia)

Mint említettük, a City 4–0-val küldte haza a Gladbachot, a Celtic hetet kapott, ez pedig a csoport erőviszonyait tökéletesen tükrözi. Guardioláék Glasgow-ban sem fognak fékezni, maradnak 100%-osak, jön a 11. győzelem. Mégpedig simán, a sérült De Bruyne nélkül is, hiszen ott van David Silva, Nolito, Sterling, Gündogan és Jesús Navas is. A belga fontos, de nélküle sem esik szét a City.

Mi ezt a szelvény játsszuk meg:

Celtic–Manchester City; Tipp: (1–0) vendég – 2,15
Mönchengladbach–Barcelona; Tipp: (1–0) vendég – 2,15
Napoli–Benfica; Tipp: hazai – 1,60

Most fogadok!

(Fotó: AFP)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.