Ez a verseny érdekelni fog: csajok futnak bugyiban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A teljes igazság az, hogy lányok bugyiban, a fiúk meg alsógatyában (utóbbi mondjuk minket egyáltalán nem érdekel) rohangálnak a hawaii IRONMAN előtt, így tüntetnek és ezáltal adakoznak, tehát a meztelenkedésnek nemes célja van, ami meg tök jó.

Ez az Underpants Run, ahol az a cél, hogy a résztvevők minél kevesebb ruhában és/vagy valamilyen vicces jelmezben fussák le az 1.2 mérföldes távot, vagyis majdnem 2 km-et.

A verseny egyébként állítólag azért jött létre még anno, mert a hawaii IRONMAN világbajnokság hetében rendszeresen beszólogattak a boltokba és éttermekbe egy szál fürdőgatyában betérő triatlonosoknak, akik meg ezt megunták, és tüntetésképpen életre hívták ezt a meztelenkedős és/vagy jelmezesdis futóversenyt, amit mindig két nappal az IRONMAN előtt rendeznek meg.

Ebből pedig hagyomány lett, persze mostanra ez már nem csak egy poén, nemes célja is van a dolognak: minden induló adakozik, és a befolyt összeget jótékonysági célokra fordítják. Hát így meg aztán még szívesebben nézegetnénk bugyiban rohangáló lányokat.

IRONMAN HAWAII

Október 10-én (szombaton) – magyar idő szerint este 18:25-kor – útjára indul a hawaii IRONMAN világbajnokság mezőnye. A kies Kailua-Kona kikötőjében rajtol a világ egyik legnagyobb sporteseménye, hogy aztán több mint kétezer triatlonos keresztül-kasul bejárja a sportág Mekkáját, a hawaii Nagy-szigetet. Néhányan a győzelemért, a legtöbben az álmuk valóra váltásáért indulnak útnak – ironmanbudapest.hu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.