C. Ronaldónál a bárányok nem hallgatnak

Cristiano Ronaldo visszaigazolása Manchesterbe plusz muníciót ad a hírhedt brit bulvársajtónak is, és a The Sun most is hozta a tényfeltáró újságírás csúcsát, és kiderítette, mi okozza a portugál játékosnak és családjának a legnagyobb gondot.

Ronaldo a Newcastle elleni debütálásakor két gólt rúgott, majd hétközben a Young Boys ellen a Bajnokok Ligájában is betalált, igaz azt a meccset végül elveszítette a Manchester United.

És most térjük át az igazán fontos dolgokra. A The Sun arról ír, hogy Ronaldo és a családja eredetileg egy 23 hektáros, hatmillió font értékű szuperingatlanban tervezett lakni. A hely és maga a ház is gyönyörű, teljes mértékben megfelelt Ronaldo elvárásainak, most azonban mégis költözik a család.

Cristiano Ronaldo híresen profi életmódot él, mindent annak érdekében tesz, hogy fizikálisan és mentálisan is mindig a legjobb állapotban legyen, ennek is tudható be, hogy 36 évesen nem levezet, hanem ismét a Manchester Unitedben és a világ legerősebb bajnokságában játszik. A bárányok miatt azonban nem tud megfelelően pihenni, ezért és egyéb biztonsági kételyek miatt végül úgy döntött a család, hogy új otthont keres – írja a The Sun. Amit természetesen már meg is talált, a hárommillió font értékű új házban négy garázs, úszómedence és külön mozi terem is van.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.