Pogba nem érdemli meg, hogy elkényeztesse őt az MU, nem elég jó

Jamie Carragher írja ezt a Telegraph-ban megjelent írásában.

A Liverpool és az angol válogatott korábbi védője szerint Pogba nem érdemli meg, hogy különleges státusza legyen a Manchester Unitedben. Szerinte 18 hónap telt el, amióta Mourinho és Pogba együtt dolgozik, de a francia még most sem értette meg, mi a feladata. Carragher szerint ez aggasztó, azt jelenti, hogy vagy nem akarja, vagy egyszerűen nem tudja azt hozni, amit Mourinho kér tőle.

Itt természetesen a védekező feladatokról van szó, emiatt kritizálják egyre többet Paul Pogbát. Aki úgy tűnik, hogy nem elég fegyelmezett, és nem is elég érett, hogy a mostani rendszerben a középpályán vezérként szerepeljen.

A megoldás az lehet, ha 4-3-3-as felállásban Pogba a baloldalon szerepelne a középpályán, a Juventusban is ott volt a leghatékonyabb. Erről ezt írja Carragher:

Teszi fel a kérdést, majd azzal folytatja, hogy De Bruyne idén több egy irányítónál. Az elmúlt két szezonban pedig több gólja, gólpassza, szerelése és labdaszerzése van, mint Pogbának. A két futballistát össze kell hasonlítani, mert egy Pogba szintű játékosnál a cél az, hogy a liga legjobbja legyen.

Carragher szerint Mourinho most kezdi elveszíteni a türelmét, ezért is hagyja ki egyre többször a kezdőből (például a Sevilla ellen, ahol azonban végül Herrera sérülése miatt játszott Pogba), közben meg olyan pletykákat lehet olvasni, hogy Pogba elégedetlen, és ha valakinek Mino Raiola az ügynöke, akkor ez nagyon sokszor a csapatváltást jelenti.

A cikket Carragher azzal zárja, hogy Pogba kivételes képességű, és itt az idő, hogy kivételes játékos legyen.

A francia gyatra védekezéséről Damien Duff, a Chelsea korábbi játékosa is elmondta a véleményét, a felhozott példák eléggé beszédesek.

RTÉ Soccer on Twitter

Damien Duff doesn't hold back on Paul Pogba. "He doesn't smell danger. I don't want to call him lazy, I just daydreams." Follow Sevilla v Manchester United here https://t.co/VUu6QoPpCM https://t.co/n5LZNM63Dq

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon