Costa Rica ellen már szépen búcsúzni sem lehet ettől az évtől

2017 az elmúlt évtized mélypontja a magyar labdarúgásban, pedig sosem volt túl magasan. És ez akkor sem változik, ha ma véletlenül nyerünk Costa Rica ellen.

Magyarország–Costa Rica

Felkészülési mérkőzés, Groupama Aréna; kedd, 20:15

Ha nem nyerünk, akkor 1994-ig kell visszamenni, hogy rosszabb százalékos mutatót tudjunk mutatni, a mostani 26 lehet döntetlen esetén, és 22% vereségnél. Márpedig a bukmékerek szerint kikapunk, de ezen nem vagyunk meglepődve.

Idén ugyanis Andorra és Luxemburg is elverte a magyar válogatottat, ami rekord egy éven belül, Costa Rica pedig sokkal jobb csapat. Még úgy is, hogy a három legismertebb játékosa nem lép pályára Budapesten: Keylor Navas, Bryan Ruiz és Joel Campbell is sérült.

Mondjuk Szélesi ideiglenes kapitány csapata is erősen foghíjas, Guzmics, Fiola, Elek és Sallai után Dzsudzsák Balázs is lesérült. Szélesi el is mondta, hogy többen is debütálnak majd Costa Rica ellen.

A drukkerek is kihátráltak a kínos válogatottunk mögül, tartalékosak és rutintalanok is leszünk, Costa Rica meg Mexikó mögött végezve jutott ki a vébére, az előző tornán meg a meglepetéscsapat volt, szóval tud focizni. Félünk, hogy vereség lesz ennek is a vége.

Tipp

Tippünk: V: 2,75 –TippmixPro

(Fotó: MLSZ)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon