Még az sem biztos, hogy a belga elmegy a Chelsea-től, szóval nagyon távoli és szövevényes ez még, azonban izgalmasnak találjuk a felvetést.

Azért is izgalmas, mert egyáltalán nem irreális, sőt. Az valószínű, hogy a Chelsea legjobbja, Eden Hazard elhagyja a klubot nyáron, a szíve Madridba húz, ő szeretne lenni az új C. Ronaldo. Egy Real-legenda, aki a különbséget jelentheti ismét.

Ezt Sarri is megerősítette, aki elengedi a belgát, és maga Hazard is utalt rá, hogy döntött, a Chelsea meg beárazta. Elvileg minden sínen. Illetve majdnem minden, mert valaki kellene a helyére. Christian Pulisic már megvan, de ő még nem bizonyított sokat.

Coutinho ugyanis már bizonyított minden szinten, játszott a Premier League-ben, mégpedig kiemelkedően, már tapasztalt. És ő is a baloldalon érzi magát otthonosan. És ezzel párhuzamosan egyre rosszabb a helyzete Barcelonában, mivel jó néhány hete abszolút tudása alatt játszik, érezhetően valami nagyon nem klappol vele ott.

A Barcelona elnöke, Bartomeu persze azonnal cáfolt mindent az El Partidazo de COPE-nak.

Meg fogjuk fontolni a Coutinho eladását? Nem! Kicsit máshogyan kell játszania, de már tudja, hogyan játszunk itt Barcelonában, nem akarjuk eladni.

De Coutinho ennél titokzatosabb volt, amikor reagálnia kellett arra, van-e esély rá, hogy elhagyja a katalán klubot. Zokszó nélkül kivágta a közhelykártyát, de ez akár többet is jelenhet egy sima mellébeszélésnél. Merthogy nem mondott nemet.

Senki sem tudja, mi fog történni a jövőben – fedte fel a lapjait a BeIN Sports-nak. Most csak az jár a fejemben, hogy keményen dolgozzak.

Mondjuk, ha odaigazolna, nagy esély van rá, hogy eltűnik a süllyesztőben:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon