Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csank János mérsékelten sikeres másfél évet töltött Gyirmóton, nem is hosszabbítottak vele szerződést. Ám a szeretet és a tisztelet így is hatalmas, amit egy modern kori, mozgalmas festménnyel bizonyítottak – vaddisznós tájkép búcsúajándéknak.

Kevés meghatóbb dolog van annál, mint amikor az ember a szenvedélyének él, hát még, ha kettőnek is. Csank Jánost két dolog hozza lázba az életben: a focilabda és a puska. A korábbi szövetségi kapitány híresen munkamániás, ám amikor épp nem melózik, járja az erdőt és vadkanra vadászik. Most körbeért a történet. A Gyirmót vezetői ugyanis egy olyan festménnyel köszönték meg Csanknak a másfél éves kitartó munkáját, melyen három pajkos vaddisznó trappol végig az őszi erdő buja tisztásán. De János még így is jól járt, ha megnézzük a háttérben virító két képet...

A művet az teszi teljessé, hogy az eseményt láthatóan egy telefonkészülékkel örökítették meg, majd tették ki a világháló egyik legízlésesebb focis official site-jára. Pózolj vaddisznóval, bajuszban!

(Fotó, forrás: gyirmotfc.hu)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.