Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amik még nem történtek meg a focipályán sorozatunk legfurább része következik.

Dedryck Boyata a 4-es mezben kezdte az oroszok elleni Eb-selejtezőt, a második félidőre azonban a 23-asban ment ki, amire történetesen az volt írva, hogy Batshuayi. Egyelőre rejtélyes okok miatt a csatár mezében futott ki a szünet után, amit nagyjából tíz perc után szúrtak csak ki.

Lehet, hogy mellette ült Batshuayi és azt kapta fel véletlenül. Vagy: Nem mered felvenni a mezem! Fogd meg a söröm! Esetleg fogadtak a nagy mókamester Batshuayival.

A Herthában focizó bekknek persze vissza kellett vennie a saját mezét, a 23-as pedig visszakerült Michy Batshuayihoz, aki később pályára is lépett. Batshuayinak persze ez magas labda volt, a Twitteren oda is szúrt csapattársának: „Megvalósította az álmát”.

Michy Batshuayi on Twitter

He realized his dream 🙏🏾😂😂😂 https://t.co/Ui4M3Z6XDd

Szerencsére nem ez a gólöröm volt az álma:

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.