Dárdai egyre felkapottabb, nem telik el úgy hét, hogy ne kérdezné meg valamelyik nagy német lap. Most a Bildnek mesélt a csapatról, és a különleges szitukról, amikbe belecsöppent.

Két izgalmas különlegessége is lesz a szezonnak:

1.) Most edzőként kell megoldania a kettős terhelés problémáját, amit eddig csak játékosként tapasztalt meg.

Játékosként ismerem a kettős terhelést, tudom, milyen a hét végén bajnokit, a hét közepén európai kupameccset játszani egy egész őszön át. Edzőként ezt még nem éltem át, ezt még nekem is meg kell tanulnom. Erről a stábommal és Michael Preetz igazgatóval is beszélnünk kell, hiszen mindkét sorozatban sikeresek szeretnénk lenni.

2.) A saját fiát is edzeni fogja a felnőttek között.

Igaz, ez nem akkora nyomás, elvégre Palkó már dolgozott a kezei alatt korábban az utánpótlásban,

Nagyon szeretem őket, ők az én kis gyerekeim, velük már együtt dolgoztam,. Florian Baak, Arne Maier, Julius Kade és Palkó fiam is az A-keret tagja lesz az új szezonban. Kíváncsi vagyok, hogyan illeszkednek be a kemény, felnőtt emberek bizniszébe. Az edzőtáborba még két fiatalt, a kapus Dennis Smarschot és a középpályás Maurice Covicot is magunkkal viszünk.

A bal szélen bevethető Dárdai Palkó a napokban kapott profi szerződést, most meg már a felnőttekkel edz. Palkó kettős állampolgár, már pályára is lépett az U18-as német válogatottban, kétszer, de ettől még magyar felnőtt válogatott is lehet később.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon