Eddig sem volt fényes az idei mérlege, de Miamiban még rontott is rajta.

Novak Djokovic karja két év óta először nem fáj, ám Miamiban beigazolódott, hogy mentálisan kell összeraknia magát. Merthogy nyomban az első meccsén kiesett, miután szettet sem tudott nyerni Benoit Paire ellen.

Djokovic idei mérlege ezzel pozitívból nullszaldósra fordult (3-3). Nole hat miami tornagyőzelemmel holtversenyben rekorder (éppen az edzőjével, Andre Agassival egy szinten), így pár napja felmerült az előzés lehetősége. Most viszont kiderült, milyen fájó messzeségben van tőle egy tornagyőzelem:

"Próbálkozom, de egyszerűen nem megy. Ez minden - kesergett később. - Jól kezdtem, de a hatodik gém után egyszerűen elfogytam. Paire remekül szervált, nem tudtam vele mit kezdeni. Egy jobb játékostól kaptam ki."

De legalább volt egy mókás jelent a meccsen: Djokovic sportszerűen megadott volna egy pontot az ellenfelének... de várjunk csak!

A többi menő nem hibázott, Marin Cilic, Juan Martin Del Potro és Nisikori Kej is továbbjutott - az utóbbi kettő egymással játszik majd a következő körben. Roger Federer szombaton kezd Thanassai Kokkinakis ellen.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon