Olyan dokufilm készül az eddigi egyetlen magyar NBA-játékosról, Dávid Kornélról, amit muszáj látni

Hazánk eddigi egyetlen NBA-t is megjárt kosárlabdázójáról dokumentumfilmet készít a Sport TV Kornél on Tour címmel.

A stáb elkísérte Dávid Kornélt az Egyesült Államokba, hogy újra meglátogassa NBA-s pályafutásának legfontosabb állomásait, és Magyarországon még soha nem látott archív jeleneteket is láthatnak majd a nézők.

Előjátéknak itt egy teaser, amiben elhangzik a "A 6’9” forward from Hungary: Kornel David."

Dávid Kornél 1998 és 2001 között három szezonon át szerepelt az NBA-ben, a legtöbb időt a Chicago Bullsnál töltötte, de játszott a Cleveland Cavaliersben, a Toronto Raptorsban, valamint a Detroit Pistonsban is. Kevesen tudják, hogyan élte meg ezeket az éveket a magyar kosaras, nehéz volt-e beilleszkednie külföldiként, és milyen volt minden este olyan világsztárok ellen játszani, mint például Kobe Bryant, Tim Duncan, Shaquille O’Neal és a többiek.

A Sport TV ’Kornél on Tour’ című dokumentumfilmje ezekre keresi majd a választ, bepillantást enged a liga kulisszái mögé, bemutat néhány soha nem látott felvételt, és volt csapattársak is sokan megszólalnak a filmben.

A film önálló hashteget kap, aki a közösségi médiában hivatkozik rá, esetleg hangot ad neki, mennyire várja már, bátran használja a #kornelontour hashteget.

A könyvét olvastad már? Kéne!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon