A Golden State Warriors közel állt ahhoz, hogy elveszítse az NBA-döntőt, de egyelőre még bízhatnak a fordításban Curryék.

A Toronto Raptors 3–1-es előnnyel várta a negyedik, hazai meccset, ha nyer, akkor története során először bajnok a kanadai csapat. A másik oldalon a Golden State-nek csak a győzelem volt elfogadható. A GSW-be visszatért az eddig sérült Kevin Durant, és remekül is kezdett, egészen a második negyedig, amikor ismét megsérült, valószínűleg vége a szezonjának.

Az utolsó öt percben a Raptors – Leonard vezetésével– egy 10–0-ás rohamot hozott össze, úgy tűnt, a Golden State innen már nem tud visszajönni. A végén azonban jött Curry és Thompson, 106–105-re nyert a bajnok.

Ami azt jelenti, hogy továbbra is a Raptors van előnyben, 3–2 a Toronto előnye, a következő meccset azonban a Warriors otthonában játsszák, vagyis egyre nagyobb az esély arra, hogy utolsó, hetedik meccsen dől el az idei finálé. Persze kérdés, hogy Durant nélkül mire megy a Warriors, az első négy meccsen láthattuk, hogy a kétszeres döntő-MVP nagyon hiányzott a csapatból.

Összefoglaló:

NBA-döntő, ötödik meccs

Toronto Raptors–Golden State Warriors 105–106

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon