Ma újra három meccset játszanak az Európa-bajnokságon, megkezdődik a második forduló a csoportkörben. Jövünk a tippekkel.

Európa-bajnokság, B-csoport

Finnország–Oroszország

Csáki Csaba – Roadster.hu, az olasz foci szakértője: 1–1

„Csalódás volt az orosz válogatott a legutóbbi vb-hez képest, pedig megint otthon játszottak. Talán más lehetett a múltkori sikerek hátterében...A finnek nyugodtan játszhatnak három ponttal a zsebükben, elég lesz nekik az iksz is.”

Rétsági Oszkár – Player.hu, Sport rovat, a kevés francia-drukkerek és NB I-érdeklődők egyike. Fradi-, Barca- és 'Pool-specialista: 0–1

„Nem ez lesz az Eb legnézettebb meccse, és valószínűleg a legjobb se. A finnek elég masszívan védekeznek, ezt láthattuk Dánia ellen, és a kapusuk is jó. Az oroszok viszont meglepően gyengék voltak, bár tegyük hozzá, Belgium ellen szinte mindenki annak tűnik. A finneknek jó lenne az iksz, de az oroszok bedarálják őket.”

Kolumbán Antal – Player.hu, Sport rovat, La Liga- és PL-specialista és a Timo Werner anti-fanclub tagja: 0–2

„Finnország nagyon jó helyzetben, az oroszoknak viszont muszáj nyerniük a belgák elleni vereség után. És be is húzzák a meccset, nem látványosan focizva, de viszonylag magabiztosan.”

Európa-bajnokság, A-csoport

Törökország–Wales

  • Csáki Csaba: 2–1

„Ha már csalódás, ezt a különversenyt megnyerték a törökök. Ebben az állományban jóval több van, úgyhogy ma muszáj lesz megmutatniuk. ”

  • Rétsági Oszkár: 1–1

„Törökország semmilyen ellenállást nem mutatott az olaszok ellen, ez váratlan volt, jobbra számítottunk. Így viszont a szintén nem túl acélos Wales simán összekaparhat egy pontot.”

  • Kolumbán Antal: 1–1

„Nehéz eldönteni, hogy a nyitómeccsen az olaszok voltak nagyon jók, vagy a törökök borzalmasak. Hajlok utóbbi felé. Mindenképp kell nekik a pont, szereznek is, egyet.”

Európa-bajnokság, A-csoport

Olaszország–Svájc

  • Csáki Csaba: 2–0

„Felszabadult olasz játékot várok újabb clean sheet-tel és a második félidőben a kulcsemberek pihentetésével.”

  • Rétsági Oszkár: 2–0

„Mancini csapata remekül játszott, lesimázta a nyitómeccset, és ugyan Svájc lényegesen keményebb ellenfél lesz, mint a törökök, azért Immobiléék ezt a meccset is berántják és készülhetnek az egyenes kieséses szakaszra. Gól megint nem kapnak, egyrészt mert jó a védelmük, másrészt mert Svájc támadói nem veszélyesek.”

  • Kolumbán Antal: 1–0

„Az olaszok a vártnál sokkal magabiztosabb játékkal kezdték a tornát, Svájctól nagyobb ellenállására számítok, mint a törököktől (nem Mission Impossible), de Mancini csapata két meccs után hatpontos lesz.”

Szintén Eb:

(Fotók: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.