Az első olyan Player-tipp következik, ahol egyértelműen azt érezzük, egy konkrétan megnevezett játékosnak nagy meccse lesz.

Európa-bajnokság, E-csoport

Svédország–Szlovákia

  • Csáki Csaba – Roadster.hu, az olasz foci szakértője: 1–0

„Egyik csapattól se számítottam ilyen eredményre az első körben, úgyhogy megtippelni se nagyon tudom, egymás ellen mire mennek. A svéd csapat papíron azért erősebb.”

  • Rétsági Oszkár – Player.hu, Sport rovat, a kevés francia-drukkerek és NB I-érdeklődők egyike. Fradi-, Barca- és 'Pool-specialista: 1–1

„Nem nagyon látok különbséget a két csapat között, igaz, a svédek eddig nem is akartak focizni, mégis szereztek egy pontot. Most összekaparnak még egyet, és ennyi.”

  • Kolumbán Antal – Player.hu, Sport rovat, La Liga- és PL-specialista és a Timo Werner anti-fanclub tagja: 1–2

„Szlovákia helyenként szép játékkal és bravúrgyőzelemmel kezdte az Eb-t, míg a svédek a torna legnagyobb dominálásának voltak elszenvedői, de mégis szereztek pontot. Most nem fognak, Szlovákia két forduló után hibátlan lesz.”

Európa-bajnokság, D-csoport

Horvátország–Csehország

  • Csáki Csaba: 2–1

„Lassúnak és öregnek tűnt a horvát válogatott az angolok ellen – valószínűleg ez a generáció az utolsó kilométereit futja. Ma összeszedik magukat.”

  • Rétsági Oszkár: 2–1

A horvátok már nem olyan jók, mint a vb-n, a csehek viszont egész jó csapattal érkeztek, de azért a nagyobb tudás még mindig kockás mezben lesz a pályán.”

  • Kolumbán Antal: 2–0

„A horvátok nem fogják megismételni a három évvel ezelőtti vb-menetelést, és bár a cseheknek masszív, jó csapata van, Modricék megszerzik az első győzelmüket, többek között egy Rebic-góllal.”

Európa-bajnokság, D-csoport

Anglia–Skócia

  • Csáki Csaba3–0

„Aranyos ez a skót csapat, de szokás szerint kevesen voltak ott azon az edzésen, amikor a kreativitást oktatták. Nagyon sima lesz, Kane duplázik. Minimum.”

  • Rétsági Oszkár: 2–0

„Brit rangadó, szóval kőkemény lesz és hangulatos. Anglia jó játszott az első meccsen, viszont a nagy durranás elmaradt: a Kane-gól. Most lesz, minimum egy. De inkább kettő.”

  • Kolumbán Antal: 4–1

„Rangadó, de mégis szintkülönbség van a két csapat között. Az angolok játékban nem néztek ki rosszul a horvátok ellen, Skóciát pedig még könnyebben fogják verni, többek között Harry Kane duplájával.”

Közben friss hír, elképzelhető, hogy Budapesten lesz az Eb-döntő:

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.