A Player hozzáértői megtippelik az összes Eb-meccs eredményét, és az első kör után egész jól állnak, és a mai meccsek is hozhatóak, ha nem lesz egetverő meglepetés.

Európa-bajnokság, C-csoport

Ukrajna–Észak-Macedónia

  • Csáki Csaba – Roadster.hu, az olasz foci szakértője: 3–0

„A torna eddigi legjobb meccsén majdnem csodát láttunk az ukránoktól, akik ha hozzák a hollandok elleni “feltámadásos” játékukat, nem lehet gondjuk.”

  • Kolumbán Antal – Player.hu, Sport rovat, La Liga- és PL-specialista és a Timo Werner anti-fanclub tagja: 2–1

„Megszokott módon nem egy rangadóval indul a nap, és nem is várom, hogy túl sok történés lesz a meccsen. Ukrajna két gólt rúgott a hollandoknak, ezúttal is fog ugyanennyit, de most ez három pontot fog érni.”

  • Rétsági Oszkár – Player.hu, Sport rovat, a kevés francia-drukkerek és NB I-érdeklődők egyike. Fradi-, Barca- és 'Pool-specialista: 3–1

„Ukrajna 70 percig csalódást okozott Hollandia ellen, de aztán megmutatta, hogy tényleg tud jó focit játszani. Végül az pontot nem ért, de Észak-Macedóniának nem adnak ekkora előnyt, így biztosan nyernek.”

Európa-bajnokság, B-csoport

Dánia–Belgium

  • Csáki Csaba1–2

„Eriksennel másképp nézne ki a dán csapat nyilván, és ha már Eriksen, lelkileg talán már rendbe jöttek a társai... Ha így van, akkor is kevesek lesznek a nagyon erős belgák ellen.”

  • Kolumbán Antal1–3

„Belgium ellen amúgy is borzasztó nehéz jó eredményt elérni, és Dánia jelenleg – érthető módon – nem éppen a legjobb morális állapotban van. Belgium kiemelkedik a csoportból, és most is magabiztosan fog nyerni, Lukaku-góllal.”

  • Rétsági Oszkár0–2

„Szívem szerint adnék pontot Dániának, mert ilyen körülmények között lejátszották az első meccset, ráadásul még ki is kaptak a gyengébb finnektől. Viszont Belgium nem lesz ennyire kegyes hozzájuk: nyernek és továbbjutnak Mertensék.”

Európa-bajnokság, C-csoport

Hollandia–Ausztria

  • Csáki Csaba2–1

„Gyors, lendületes, kombinatív hollandokat láttunk legutóbb – úgy hatvan percig. Az látszik, hogy Van Dijk, De Ligt és egy klasszis kapus nélkül gondjaik akadnak hátul. Nehéz tippelni, legyen 2–1.”

  • Kolumbán Antal3–1

„Két hárompontos csapat és minden bizonnyal két továbbjutó találkozik, a meccs után pedig helyet cserélnek a tabellán. És ezúttal már Memphis Depay is villanni fog.”

  • Rétsági Oszkár2–0

„Nekem nem kérdés, hogy Hollandia az erősebb válogatott, még a legjobb hátvédjei nélkül is, azonban most nem engedhetik el a gyeplőt bő egy óra után. Ausztria szerintem nem jobb, mint Ukrajna, De Jongék viszont bölcsebben lehozzák a meccset.”

(Fotó: Vincent Van Doornick/Isosport/MB Media/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.