Egy borzasztóan várt visszavágóval térhet vissza Conor McGregor
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem a Nurmagomedov ellenivel, de annak jelenleg nincs is sok valóságalapja.

Conor McGregor üzletemberként szárnyal, rengeteget keres a különböző bizniszeivel, MMA-harcosként viszont legutóbb 2016-ban tudott meccset nyerni, és ha a legutóbbi négy bunyóját nézzük (most hagyjuk a Mayweather elleni bokszmeccset), akkor 2–2 a mérlege.

Ennek ellenére még mindig ő a legnagyobb sztárja a sportágnak, a rajongók továbbra is várják, hogy mikor lép legközelebb ketrecbe.

Az az Aldo, akit 2015-ben 13 másodperc alatt kiütött az ír, ezzel pedig a UFC vitathatatlan pehelysúlyú királya lett. Aldót akkoriban a világ legjobbjának tartották, évekig dominálta a súlycsoportot, vagyis óriási szenzáció volt, hogy egyetlen ütéssel, másodpercek alatt kikapott McGregortól.

A brazil mérlege is felemás azóta (3–3), a visszavágóra viszont így is nagyon sokan lennének kíváncsiak. Egyrészt minden McGregor-bunyó valóságos esemény az MMA-ban, másrészt nem kevesen gondolják úgy, hogy az írnek mákja volt az első meccsen. McGregor szempontjából is lenne értelme a visszavágónak, a Nurmagomedov elleni veresége után a címmeccs egyelőre nincs képben, ehhez még hozzájön, hogy Aldo stílusa kedvez neki, és persze az önbizalmának sem tenne rosszat, ha újra behúzna egy meccset.

Az első meccsük:

Conor McGregor: Notorious (2017) - Conor McGregor vs. Jose Aldo Scene (7/10) | Movieclips

Conor McGregor: Notorious - Conor McGregor vs. Jose Aldo: Blink and you'll miss it! BUY THE MOVIE: https://www.fandangonow.com/details/movie/conor-mcgregor-notorious-2017/MMVD4F47F757B8D958C06715FDD5C3E4DC4E?cmp=Movieclips_YT_Description Watch the best Conor McGregor: Notorious scenes & clips: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZbXA4lyCtqqmnK6gfS5nB2u66wXEjkyS FILM DESCRIPTION: Filmed over the course of four years and highlighting the fighter's rise from claiming benefits and living in his parents' spare room in Dublin to claiming multiple championship UFC belts and seven figure pay-packets in Las Vegas.

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.