Egy fogadóirodánál elég bizarr eredmény jött ki a PL végeredményét illetően

A nagy múltú angol fogadóiroda, a Ladbrokes a nyár folyamán beérkezett tippek alapján elkészítette a ma induló Premier League 2018–2019-es idényének végeredményét – ennél pedig aligha fogsz bizarrabb dolgot olvasni mostanában.

Az van ugyanis, hogy a Manchester City nemhogy nem védi meg a bajnoki címét, de csak a negyedik helyre lesz jó a győztes Liverpool, a második Arsenal és a harmadik Manchester United mögött. Bizarr, nem? De!

Ladbrokes on Twitter

Predicted Premier League table according to % of bets: Liverpool Arsenal Man United Man City West Ham Tottenham Wolves Chelsea Everton Fulham Newcastle Southampton Cardiff Leicester Burnley Huddersfield Crystal Palace Brighton Watford Bournemouth

Jürgen Klopp komoly, sőt a legkomolyabb kihívója lehet Pep Guardiolának, és akár még a bajnoki címre is esélyes lehet a Pool, de az új edzővel, vagyis Unai Emeryvel nekiinduló ágyúsok második helye elég gyanús – legalábbis ki fog pukkadni az új szezonban is az a bizonyos lufi, már ha most lesz egyáltalán lufi.

José Mourinhóék bár nem nagyon erősítettek, de a harmadik pozíció hellyel-közzel akár is összejöhet – az más kérdés, hogy ezzel a kerettel illene előrébb végezni, de ez már nem feltétlenül a játékosok hibája.

A Tottenham hatodik és a Chelsea nyolcadik helye kicsit meglepő, a West Ham viszont elég jól igazolt, vagyis az az ötödik hely nem annyira tűnik irreálisnak azért.

(Forrás / fotó: Twitter)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon