Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Uruguay elleni Puskás-nyitómeccs előtt tartott sajtótájékoztatón Marco Rossi elárulta, egészen biztosan fog újoncot avatni.

Rossinak vannak gondjai a védelem összeállításéval, kiváltképp a bal oldali bekkeket illetően, mivel Korhut Mihály eltiltás, Kádár Tamás pedig sérülés miatt nem szerepelhet jövő kedden a cardiffi Eb-selejtezőn. Ezzel kapcsolatban leszögezte, az elérhető játékosok közül Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia védője a legjobb, mert ereje, sebessége és bátorsága is alkalmassá teszi a feladatra.

(Fotó: MLSZ)

Azt is elárulta, hogy már tavaly felfigyelt rá, de nem ő volt az első gondolata, hanem Tamás Krisztián, aki azonban szintén sérült. Hangya Szilveszter pedig eljátszotta az esélyét.

„Történt valami, amiről nem tudtok. Csak az lehet válogatott, aki legalább annyira motivált, mint én. Múltkor olyan választ kaptam tőle, amely után nehezen tudom elképzelni, hogy amíg én irányítom a nemzeti együttest, addig bekerüljön a keretbe” 

– válaszolt Rossi arra az újságírói felvetésre, hogy Hangya éppen a jelenlegi hiányposzton, azaz bal oldali védőként rendszeresen futballozik a Fehérvárban. A kapitány hozzátette, lehet, hogy ő értette félre a játékost, akinek ez esetben viszont jelentkeznie kellene, hogy tisztázza a helyzetet.

(MTI)

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.