A Liverpool fiatal középpályása, Harvey Elliott az Instagramon üzent Pascal Struijknek, akinek a szerelési kísérletébe súlyosan belesérült.

Most robbant volna be a 18 éves angol tehetség karrierje, minden meccsen kezdő volt a Liverpoolban. Jürgen Klopp maximálisan bízott benne, és élt is a lehetőséggel, kiválóan játszott, osztogatta a kulcspasszokat, remekül presszingelt. Aztán jött a Leeds elleni bajnoki és Struijk szerencsétlen becsúszása, amitől eltört Elliott bokája.

A fiatal Harvey már a kórházba kerüléskor megmutatta, milyen erős lelkileg és mekkora szíve van, egy kis srác mellé fektették, akinek odaadta a mezét. Most pedig a Leeds holland játékosának üzent:

Azt is írta Elliott, hogy ez az egész nem Struijk hibája volt, még csak nem is volt piros lap, csak egy furcsa baleset: „De ilyen dolgok megtörténnek a futballban.” (Itt tudod megnézni az esetet, bár nem ajánljuk.)

Az új liverpooli kedvenc kedden sikeres bokaműtéten átesett, Jim Moxon csapatorvos úgy gondolja, Elliott tavasszal már ismét ott lehet a pályán.

(Fotó: Michael Regan/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.