Eurómilliókért vihetik Angliába Kádár Tamást

Angol sajtóhírek szerint a válogatott védőt, Kádár Tamást visszavinnék Angliába.

A ballábas középhátvéd stabil pontja a Dinamo Kijevnek, a védők közül ő volt a pályán a legtöbbet, ami elég jó ajánlólevél bárhova. Most aztán szóba is került Angliában, állítólag a West Bromwich Albion leigazolná.

Kádár Tamás 2008 és 2012 között már játszott Angliában, a Newcastle-ben, így nem ismeretlen ő itt, és neki sem az angol foci. A WBA menedzsere meg épp az az Alan Pardew, akivel korábban Newcastle-ben már együtt dolgozott, szóval nem megalapozatlan a pletyka. Azt írják, 3 millió eurót ajánl érte a West Brom, de a 27 éves védő menedzsere, Varga Sándor ezt bőven kevesli. Az NSO-nak elmondta, különböző országokból öt-hat klub érdeklődéséről tud, de nem feltétlenül akar váltani Kádár, a Dinamo Kijev is remek csapat. Ha mégis, a 3 millió kevés lesz.

Úgy gondolom, ez az összeg nagyon alacsony ahhoz képest, hogy milyen pénzek mozognak a Premier League-ben. Nem titok, hogy

Ehhez képest érdemes értékelni az angol sajtóban megjelent összeget.

Kádár szerződése 2020 utolsó napján jár le Kijevben, de most már nem biztos, hogy kitölti. A WBA azért is keres védőt, mert Jonny Evans valószínűleg a Cityben köt ki, ami szintén a transzfer realitását jelzi.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon