Ez az év csapata a Premier League-ben. És ez nem vicc!

Bár végigkísértük az egész szezont, így tudjuk, hogy ezer éve nem volt ekkora fejreállás az angoloknál, mégis döbbenten néztük az év csapatát.

Sehol egy City-, Chelsea-, vagy Liverpool-játékos, egyetlen MU-s, tele kvázi ismeretlen arccal. A Leicester City és a Tottenham rakta össze az év csapatát, miután ez a két gárda áll az élen, és lesz valamelyik bajnok. Négy-négy játékost delegálnak.

A bajnokságot vezető, jó eséllyel aranyat nyerő Leicesterből a középhátvéd Wes Morgan, a jobb oldali középpályás, Rijad Mahrez, a francia szűrő, N'Golo Kante és az egyik gólkirályjelölt csatár, Jamie Vardy került be. A londoniaktól az Eb-re is pályázó balhátvéd, Danny Rose, a belga középhátvéd, Toby Alderweireld, a fiatal belső középpályás, Dele Alli és a csatár Harry Kane, aki 24 góllal vezeti a góllövőlistát.

Ez a PFA, a profi futballisták szövetségének év csapata:

PFA on Twitter

Látható, a Man. Unitedből csak a kapus, De Gea, az Arsenalból pedig a szintén spanyol védő, Hector Bellerint fért be. Rajtuk kívül a szintén nagyot menő West Ham franciája, Dimitri Payet került oda.

Írjuk le még egyszer, ilyen úgyis ritkán van:

David De Gea – Hector Bellerin, Wes Morgan, Toby Alderweireld, Danny Rose – Rijad Mahrez, Dele Alli, N'Golo Kante, Dimitri Payet – Jamie Vardy, Harry Kane

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon