Az Atalanta edzőjét, Gian Piero Gasperinit most tiltották el a Serie A-ban, de ettől csak egy egészen picit fogta vissza magát a Real elleni BL-meccs után.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Madrid több mint 70 percet emberelőnyben játszott Bergamóban, miután Freulert kiállították egy nyilvánvaló szabálytalanság miatt – ami valószínűleg inkább csak sárga lapot ért, mert nem volt nyilvánvaló gólhelyzetben Vinícius.

„A játékvezető elrontotta a játékot ezzel a korai piros lappal, de lehet, egyébként is veszítettünk volna. Nem tudjuk, mi lett volna az eredmény a kiállítás nélkül.

Most tiltottak el a Serie A-ban, mert elmondtam a véleményemet, ha most is kimondom, amit gondolok, akkor az UEFA egy hónapra eltilt…

Most itt van segítségként a VAR, de még így is előfordulnak hibák, ráadásul olyan sokáig kell várni a döntésekre, ami tönkreteszi a mérkőzéseket. De mondom, lehet, tizenegy játékossal is veszítettünk volna, de akkor legalább játszhattuk volna a magunk játékát.”

Ettől még a dühös olasz optimista maradt:

„Csak nyernünk kell Madridban a továbbjutáshoz. Ez könnyű, nem kell túlgondolkodni ezt, mert csak egy mérkőzésünk van a továbbjutás kiharcolásához. Győznünk kell! 

(Fotó: Emmanuele Ciancaglini/Quality Sport Images/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.