Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hétvégén rendezték a FIFA eWorld Cupot, ahol nem történt meglepetés, a toronymagas esélyes győzött.

FIFA eWorld Cup eltér a legtöbb kompetitív FIFA-versenytől, hiszen ez a torna egy csapatverseny. Kétcsapatos klubok indulhattak, a döntőben konkrétan 16, köztük például a Manchester City, az Ajax, Wolverhampton vagy a kétszeres címvédő Brondby e-sport klubja. A tornát természetesen FIFA 19-cel játszották, a csapat egyik tagja Xboxon, a másik Playstationön mérkőzött meg az ellenfeleivel, és volt kettő a kettő elleni meccs is.

A torna előtt a legnagyobb kérdés az volt, képes lesz-e nyerni az abszolút favorit KiNG eSports, amelynek a színeiben a világ jelenlegi két legjobb fifása szerepelt. Az az F2tekkz, akiről már korábban írtunk, és a FIFA 19 ranglistáját Xboxon magabiztosan vezeti, és az a Nicolas99fc, aki PS-en első ugyanezen a ranglistán.

A két srác ugyan nem hozta a legjobbját, de az igazán fontos pillanatokban azért odatette magát, így ha nem is simán, de megnyerte a tornát és az ezzel járó 40 ezer dollárt. A döntőben a Dijon e-sport klubjával játszottak, Nicolas99fc hozta a meccsét PS-en, majd az angol csodagyerek F2tekkz Xboxon megverte ellenfelét, így a finálé viszonylag sima volt.

#FIFAeClubWorldCup on Twitter

📸 @F2Tekkz & @Nicolas99fc 🙌 #FIFAeClubWorldCup

Az egész torna talán legszebb gólját épp a döntőben szerezte F2tekkz, türelmesen járatta a labdát, mindig a legjobb emberhez passzolt, majd ahogy a tizenhatos közelébe ért, növelte a ritmust, végül teljesen kijátszva az akciót talált a kapuba:

Alekzandur on Twitter

A goal like this in a final... absolutely insane. Nothing but respect. Congrats on the win boys 👏🏆@F2Tekkz @Nicolas99fc https://t.co/zirGXMaU2i

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.