Félünk az elmúlt évek legrosszabb Milanjától
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vasárnap estig kell várni az év eddigi futballmérkőzésére (nem áruljuk el a párosítást), előtte ráhangolódásként csemegézünk a szombati kínálatból.

Rangadónak a Bundesliga esti Schalke–Leverkusenjét lehet nevezni. Mindkét csapat az elmúlt napokban/hetekben zúgott ki a BL-ből, a gyógyszergyáriak konkrétan kedden, tizenegyesekkel, ráadásul idegenben, tehát testben és lélekben is fáradtak lehetnek. Ilyenkor szoktunk a mindenkori ellenfélre tenni.

Angliában egy párosítást leszámítva az összes meccsre be lehetne húzni a hazait (hazárdírozók megtehetik a kivételt jelentő Newcastle–Arsenallal), mi a Tottenhamnek ítéljük oda a biztos három pontot a Leicester City ellen, mert megint lecsap a Hurricane (Harry Kane).

Félve merjük a Milan mérkőzését ajánlani – legalábbis fogadási szempontból. Szórakozásnak egészen biztosan kiváló lesz, hiszen a Cagliari kispadjára visszatért az idény közben elzavart Zdenek Zeman, így ha valamit biztosan látunk este, az a gól. Ebből pedig az utóbbi 20 év legrosszabb szezonját futó piros-feketék szereznek többet.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint nyolcszoros pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.