Floyd Mayweather hamarosan elkezdi az MMA-edzéseket, már a trénere is megvan
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A visszavonult bokszoló hónapok óta beszél arról az abszolút nevetségesnek tűnő ötletéről, hogy bevállalna néhány meccset a ketrecben. Sokáig úgy tűnt, hogy ezt még ő maga sem gondolja komolyan, most azonban már a tervezett felkészüléséről mesélt.

A TMZ Sports számára azt nyilatkozta, hogy már most jobb MMA-harcos, mint ahogyan azt sokan gondolnák.

Természetesen a boksztudását ennél jóval magasabbra értékelte az amerikai bunyós.

A kezeiben jócskán bízik tehát Mayweather, ám a rúgásairól még ő maga is elismerte, hogy fejlesztésre szorulnak, azokat csupán egy szerény négyesre értékelte. És hogy mégis ki fog neki segíteni a javulásban? A hírek szerint Tyron Woodley, a UFC váltósúlyú bajnoka.

Woodley akár még rúgni is megtaníthatja Mayweathert

A Kiválasztott becenévre hallgató harcművész is egyetértett abban, hogy a rúgásai lehetnek a leggyengébbek Floydnak, de szerinte az is elég, ha megtanulja észlelni, mikor jöhetnek rúgások az ellenféltől, és azokat blokkolja. Ha a földreviteleket is megtanulja hárítani, akkor bizony jó esélyei lehetnek egy olyan tapasztalt harcos ellen is, mint amilyen Conor McGregor. Woodley szerint két és fél hónap alatt fel tudja készíteni erre a veretlen ökölvívót.

Maga az érintett ennél valamivel reálisabb időkeretet adott magának, a 41 éves amerikai úgy gondolja, hogy 6-8 hónapra lenne szüksége ahhoz, hogy felkészüljön az oktagonba lépésre. Meg persze arra, hogy a UFC kellőképpen nagy összeggel kínálja meg, ami szerinte meg fog történni.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.