Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Válogatott hét vár ránk, a legjobbakkal és a Leekens-féle magyar nemzeti csapattal. Lesz mit nézni, és ha már nézzük, nyerjünk is.

Magyarország–Kazahsztán

Válogatott mérkőzés, március 23.; 19:00

A magyar válogatott új kapitánya, a belga Georges Leekens bemutatkozik, azt azonban nem mondhatjuk, hogy az új válogatott is – sok új arcot ő sem hívott be, nincs is kit.

Az antré ideális, hazai pályán, a nem túl erős kazahok ellen.

vagyis esélyesek vagyunk. Kazahsztán zsinórban hét idegenbeli meccset veszített, tehát tényleg ideális alanyok lehetnek egy jó kezdéshez.

Kádár sérült, de ott van a keretben, a többiek ugyanazok, mint korábban, kivéve Otigbát, illetve Nikolics Nemanját, aki visszatér. Reméljük, játszik is. És nyerünk.

Tipp: hazai; odds: 1,30 – FOGADOK!

Franciaország–Kolumbia

Válogatott mérkőzés, március 23.; 21:00

A francia válogatottat látni kell, függetlenül az érzelmektől, hovatartozástól, szimpátiától, mivel a kékek kerete a legmélyebb a világon. Deschamps mesternek gyakorlatilag nehezebb lesz kijelölni a keretet, mint játszani a vébén. Hihetetlen mennyiségű talentum van náluk, elég ha a támadókat nézzük:

A teljesség igénye nélkül.

Nyernek Kolumbia ellen, de a lényeg, hogy érdekes lesni őket így a vébé előtt.

Tipp: hazai; odds: 1,50 – FOGADOK!

Németország–Spanyolország

Válogatott mérkőzés, március 23.; 20:45

Most mit mondjunk?

A spanyolok legutóbb ikszeltek az oroszokkal, cserében az Eb óta veretlenek, ez 16 meccs. Németország szintén az Eb-n kapott ki utoljára, viszont ők már 22 mérkőzést pörgette le vereség nélkül. Így aztán valami azt súgja nekünk, hogy mindkét válogatott veretlen marad még a héten.

Tipp: döntetlen; odds: 3,15 – FOGADOK!

Argentína–Olaszország

Válogatott mérkőzés, március 23.; 20:45

Az olaszok lemaradtak a világbajnokságról, így aztán új csapatot, na reputációt építenek. Motivációban biztosan nem lesz hiány, még Buffont is visszahívták.

Ezzel szemben Argentína a világbajnokságra, sőt a világbajnoki címre készül, viszont egyelőre kísérletezik Jorge Sampaoli kapitány. Öt újonca is van az argentin válogatott keretnek, köztük ott van a két legnagyobb tehetség, Lautaro Martínez és Cristian Pavón is. Sampaoli egyébként nem szívbajos,

Tipp: döntetlen; odds: 3,30 – FOGADOK!

(Fotó: Peter Lous/Soccrates/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.