Dzsudzsák Balázs szeptember 19-én aláírt az al-Ittihadhoz, majd két nappal később közleményben magyarázta meg, hogy miért. Eközben a holland kérője, a Fortuna Sittard (szurkolói) az Instagramon üzent(ek).

Régóta húzódott már Dzsudzsák Balázs átigazolási ügye, a válogatott szélső csapat nélkül töltötte a nyarat, várta a megfelelő ajánlatot, miközben a Fradinál edzett. Szóba került a Vidi, de esély volt egy hollandiai visszatérésre is, azonban végül még Európába sem jött vissza.

Erről így írt a közleményében:

Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele, hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában. Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozni.”

Az egyik európai kérője a holland liga középcsapata, a Fortuna Sittard volt, erre utalt is Dzsudzsák, nagyon sajnálta, hogy nem jött össze:

Szívemhez közeli és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland élvonal, de sajnos ez sem jött össze, mert az érdeklődők között nem volt olyan klub, amelyikkel egyezett volna az ambíciónk.

Így hát maradt az Al-Ittihad Kalba.

Nos, erre ezzel kapcsolatban érdekeset posztolt a Fortuna Sittard *szurkolói oldala:

Balazs Dzsudzsák keert definitief niet terug naar de Eredivisie. De Hongaarse buitenspeler verkiest Al Ittihad Kalba boven Fortuna Sittard. Dzsudzsák zette vandaag zijn handtekening bij de club uit de Verenige Arabische Emiraten. De reden dat Dzsudzsák voor Al Ittihad Kalba kiest lijkt duidelijk. ----------------------------- #BalázsDzsudzsák #UAE #zakkenvullen

127 Likes, 1 Comments - Fortuna Zitterd (@fortunazitterd) on Instagram: "Balazs Dzsudzsák keert definitief niet terug naar de Eredivisie. De Hongaarse buitenspeler verkiest..."

Nem is kell érteni hollandul, a kép is beszédes. Egyébként nagyjából azt írják, hogy

„Dzsudzsák nem tér vissza az Eredivisiébe. A magyar válogatott az al Ittihad Kalbát választotta a Fortuna Sittarddal szemben. Dzsudzsák ma aláírt az egyesült arab emírségekbeli klubhoz. Az ok, amiért Dzsudzsák az al Ittihad Kalbát választotta, egyértelműnek tűnik.”

Dzsudzsák ugye ezt írta:

Van egy pletykánk is, ezt azonban egyelőre nem tudjuk megerősíteni: a Blikk úgy tudja, Dzsudzsák 2,2 millió eurót fog keresni az al-Ittihadnál.

*javítottuk, korábban félreérthetően írtuk, hogy esetleg a hivatalos Insta-oldal posztolt. Ettől még egyértelmű, hogy Hollandiában pénzéhesnek tartják.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon