Nehéz helyzetben a Fradi, a harmadik számú csatár játszhat a BL-ben

A Fradi már bő fél éve a Bajnokok Ligája selejtezőjére készül, ezért jött Rebrov edző, és ezért igazoltak a télen. De a sérülések keresztbe vághatnak.

Az előző szezonban három középcsatára volt a Fradinak, közülük Böde visszaigazolt Paksra, de a helyére visszatért a kölcsönből Priskin, harmadik számú centernek. Szignyevics és Lanzafame osztotta le a perceket a szezonban, azonban a belorusz eltiltás miatt nem játszhat a Bajnokok Ligájában, az olasz pedig megsérült.

Lanzafame kihagyta az előző két edzőmeccset is, de hivatalos hírek nem jöttek róla, csak hallani lehetett, hogy kisebb sérüléssel bajlódik. Most azonban posztolt az Instagramra-sztoriban, ami nem arra utal, hogy kicsi lenne a baj. Szűk egy hét múlva érkezik a Ludogorec a legfontosabb meccsre, ám

Insta-sztori-screenshot / Davide Lanzafame

Szignyevics és Lanzafame hiányában Priskin kezdhet, aki tavasszal a kiesés ellen küzdött a Haladásban. Esetleg az egyik szélsőjét tolja be középre Rebrov – Vargát vagy Zsubkovot. Nem a legjobb előjelek, pláne, hogy hazai pályán gólt, gólokat kellene szerezni.

(Fotó: fradi.hu)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon