A US Openhez hasonlóan ismét tudott egy szettet nyerni Fucsovics Márton Novak Djokovic ellen, de most sem sikerült legyőznie a világelsőt.

Egy Djokovic szintű teniszező ellen már rögtön az első labdamenettől maximális összpontosítás szükséges, és Fucsovics Márton ennek megfelelően kezdett. Remekül teniszezett az első szettben, figyelt az adogatására, 4:4-nél pedig sikerült elvennie a világelső szerváját. Majd a következő játékot magabiztosan, pontveszteség nélkül hozta. 6:4 Fucsovicsnak az első szett!

A második játszma az elsőhöz hasonlóan szoros volt, 4:5-ig ezúttal sem volt break, most viszont Djokovic tudta elvenni Fucsovics Márton szerváját, amivel megnyerte a második játszmát. A szettlabdánál Fucsovics megállította a labdamenetet, úgy érezte, Djokovic ütése hosszú volt, a visszajátszás viszont nem őt igazolta, így elég pechesen bukta a játszmát.

A döntőszett rögtön egy Djokovic-breakkel indult, itt már érezhető volt, hogy elúszik a meccs a legjobb magyar férfi teniszezőnek. Végül 28 perc alatt 6:1-re nyerte a játszmát Novak Djokovic.

ATP 250-es dohai torna
Nyolcaddöntő

Djokovic (szerb, 1.)–Fucsovics (magyar) 4:6, 6:4, 6:1

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon