Tyson Fury és Deontay Wilder az év végén egymás ellen fog bokszolni.

Fury tegnap este Belfastban Francesco Pianeta ellen bokszolt, végigment a 10 menet, különösebb izgalom nem volt, a korábbi világbajnok simán nyert.

A meccs után bement a ringbe a WBC világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder, és gyakorlatilag bejelentették, hogy az év végén Las Vegasban egymás ellen fognak meccselni.

Fury tehát a kihagyása után két felhozómeccset megnyert, és most újra világbajnok lehet. Bár a tegnapi teljesítményét látva az év végéig sokat kell még javulnia, hogy valóban esélye legyen Wilder ellen.

Az amerikai és a menedzsmentje sokáig az Anthony Joshua elleni címegyesítő meccset akarta, de a WBA, WBO és IBF bajnoka és csapata valamiért nem igazán akarta összehozni a bunyót – legalábbis a belsős pletykák erről szólnak.

Az viszont most már egyértelmű, hogy a Fury–Wilder győztese 2019-ben valamikor Joshua ellen fog bokszolni, mert egyszerűen azt a párosítást akarja látni mindenki, ami azt jelenti, hogy majd mindkét tábor komoly pénzt kereshet.

Fury tegnapi teljesítménye:

Fury és Wilder a meccs után természetesen nyomta a dumát, de balhé nem volt, látszik, hogy tisztelik egymást, akarják ezt a meccset:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon