Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tűnik a világ legokosabb nyilatkozatának a walesitől.

Bale nyáron majdnem elhagyta a Real Madridot, a kapcsolata állítólag sem a csapattársaival, sem Zidane-nal nem a legjobb, végül azonban nem tudta eladni a játékost a Real, így Bale maradt Madridban. Hosszútávon viszont eléggé nehezen elképzelhető, hogy sokáig a Real Madrid játékosa lesz a szélső. Aki a legutóbbi nyilatkozatában a következőt mondta:

Nyilatkozta Bale, aki azzal folytatta, hogy a válogatottban az anyanyelvén beszélhet, és olyan játékosokkal futballozhat, akiket régóta ismer. Majd ezek után jött a szokásos sablonszöveg:

Mondta a szélső. Akinek persze joga van ahhoz, hogy ez legyen a véleménye, de azért a jelenlegi madridi helyzetét ismerve nem ez volt a legokosabb nyilatkozat, amivel előállhatott.

Bale-t legutóbb egyébként azért érte kritika, mert a Real Madridban sérülés miatt nem játszott, a válogatottban viszont jelezte, tudja vállalni a játékot, és pályára fog lépni a keddi Magyarország elleni Eb-selejtezőn is.

Elindult a Rakéta!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

 

 


(via; Fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.