Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szerda este manchesteri derbit rendeznek, amelynek tulajdonképpen a bajnoki cím a sorsa. A City részéről. Az MU-nak pedig a BL-indulás.

Solskjaer ennek megfelelően rádurrantott a lélektani hadviselésre, de elég érdekesen sikerült. A norvég a meccs előtti sajtótájékoztatón elmesélte, hogy felhívta játékosai figyelmét arra, hogy nagyon figyeljenek és legyen óvatosak, mert a City mindent meg fog tenni azért, hogy megállítsa a United-kontráit. Szerinte tényleg mindent.

Nem meglepő, hogy Pep Guardiola reagált is erre a fura megjegyzésre, minden oka meg is volt rá. A Manchester City sajtótájékoztatója néhány órával a Unitedé után volt, a katalánnál rá is kérdezte Solskjaer nyilatkozatára.

 értetlenkedett a Manchester City menedzsere.

Goal on Twitter

Did he say that?!" Pep Guardiola is not happy with Ole Gunnar Solskjaer here 😳 https://t.co/fUOcpyzbP6

„Persze néha muszáj szabálytalankodnod, mivel gyorsan történnek az események. De soha nem mondtam a csapatomnak, hogy az ellenfél kiiktatása a cél.”

Azért is meglepő ez, mert Guardiola csapataira tényleg soha nem volt ez jellemző, mindig labdabirtoklásra, és a labdavesztés utáni azonnali visszatámadásra épített, nem pedig a mészárlásra.

(Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.