Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szurkoló kapcsolata választott klubjával kicsit olyan, mint egy házasság. Amikor a dolgok jól alakulnak, könnyű belefeledkezni a boldog pillanatokba, amikor viszont beüt a gebasz, akkor végleg elválik, hogy mit is ér ez a kötelék teljes valójában.

A Club Africain drukkerei pedig bebizonyították, hogy a legnagyobb pácban is lehet rájuk számítani. A tunéziai alakulat fölött ugyanis rendesen beborult az ég: a Club Africain olyannyira eladósodott, hogy válsághelyzetet hirdettek meg, amelyet a Tunéziai Labdarúgó-szövetséggel közösen próbálnak megoldani. A klub és a szövetség embereiből felállított kríziskezelő tanács pedig arra jutott, hogy az egyetlen kiút az lehet, ha közösségi adományokból próbálják megmenteni a csapatot. Azonban arra senki nem számított, hogy az akcióval ekkora sikert fognak aratni.

Az adakozós szurkolók egy része a közösségi médiában próbálja még inkább felkapni a kezdeményezést:

A gyűjtést még októberben kezdték, a keddi félmillióval együtt így már 1 millió dollár felett járnak – az 1920-ban alapított klubnak összesen 6 millió dollárra volna szüksége, hogy kikerüljön a csávából. Szerintünk meglesz az összeg, ilyen drukkerek mellett egyszerűen nem lehet veszíteni.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.