Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

lokál kérdezte meg Széles Sándort, Gyurta edzőjét, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk az olimpia óta. És elég lassan alakul.

Folytatódik a Gyurta vs Széles csörte, ami akkor robbant ki, amikor Dani nagyot égett Rióban, döntőbe sem jutott a legjobb számában, 200 mellen, ahol címvédő volt.

Ekkor az itthon maradó Széles nem vállalta a felelősséget, majd Gyurta szúrt oda, hogy alig látta trénerét az elmúlt 4 évben, és "hogy nézzen magába, és gondolja végig: ha az ő lelkivilága megengedi, hogy azt nyilatkozza, nem voltam jól felkészülve az olimpián."

Gyurta az egy kezén meg tudná számolni, hány edzést vezetett le neki edzője az elmúlt 4 évben

Most megint Széles jön.

Az önvizsgálatra is reagált, ha már a tanítványa felszólította erre.

Állandóan önvizsgálatot tartok, mit és hogyan lehetne jobban csinálni. Igaz, a kazanyi világbajnokság után a betegségem miatt nem jártam le az uszodába. A múlttal azonban nem érdemes foglalkozni, ám most is vallom, hogy a riói felkészülés hajrájában már nem az én edzésterveim szerint folyt a munka.

Tudom, mit kell tenni az újabb sikerek érdekében, és remélem, a többieket is meg tudom győzni álláspontom helyességéről. De előbb Danit is látnunk kell az uszodában."

Ez a cicaharc kezd kínos lenni mindenkinek, felnőtt emberek egy kudarc után a sajtóban üzengetnek egymásnak, és egyik sem érzi, hogy hibás lenne. Gyurta az edzőre mutogat, akivel olimpiát nyert, majd nem hallgatott rá, az edző meg azt mondja, LEHET, hogy ő is hibázott.

Ebből nem lesz vb-arany.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.