Hanga: Óriási elégtétel volt az excsapatomat megverni, amely már nem akart engem

Spanyol szuperkupát nyert Hanga Ádám a Real Madriddal, a döntőben épp a Barcelona ellen nyertek, ahol nem tartottak rá igényt.

A magyar válogatott hátvéd 18 percet játszott, 3 pontot szerzett, a Real pedig 88–83-ra nyert. Hanga Ádám elégtételt érzett, mivel négy év után el kellett jönnie Barcelonából.

„Ennél többet nem is várhattam volna a szezonrajttól, remek hétvége volt. A házigazda Tenerife ellen nagyon kemény elődöntőnk volt, aztán a döntő érdekesen alakult, 19 pontos hátrányban félig már el is veszítettük, de végül mégis mi győztünk. 

Gyorsan be tudtam illeszkedni a Realba, Pablo Laso vezetőedző fontos szerepet szán nekem kettes és hármas poszton, és eddig mindkét mérkőzésünkön a kezdőötösbe rakott” – nyilatkozta az M1-nek.

Ádám elmondta, a Barcelonához képest más a filozófia Madridban, sokkal kötetlenebb a játék. A csapat játékintelligenciájára és tehetségére hagyatkoznak, így sokkal inkább ki tudnak bontakozni, és ő személy szerint olyan dolgokat is megtehet, amiket a Barcában nem lehetett.

Hanga Ádámmal tavasszal készítettünk interjút:

(MTI; fotó: Real Madrid Facebook)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.