Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Leicester híreivel foglalkozó helyi újság szerint megtörtént a megegyezés a City és a United között.

Idén nyáron már a második iszonyúan túlárazott angol védőt veheti meg a Manchester United:

a Leicester City ugyanis rábólintott a 80 millió fontos vételi ajánlatra, így napokon belül az MU játékosa lehet Harry Maguire.

Egész pontosan első körben 60 millió fontot fizet a United, ezen felül 20 milliós bónuszt küldhet még Leicesterbe, ez összesen euróban 89 millió. Ezzel

The Transfer Window Podcast on Twitter

Harry Maguire. Understand that the Manchester United offer of £60m plus £20m of bonuses that @garbosj reported on Friday's podcast has now been agreed with Leicester City. Record transfer fee for a central defender. https://t.co/XFsbNgU6Zb

A 26 éves, 194 centis bekk hússzoros angol válogatott, a világbajnokságon a csapata egyik legjobbja volt, de ettől függetlenül egészen biztosan nem ér 50 millió eurónál többet, nemhogy 89 milliót. Főleg, hogy a nála fiatalabb, tehetségesebb, mi több, lényegesen jobb De Ligtért 70 milliót fizet a Juventus, euróban.

Korábban Wan-Bissakáért 50 millió fontot utalt el a Manchester a Crystal Palace-nak, azzal a fiatal angol lett világ a legdrágább jobboldali védője. Most Maguire-ért fizetnek nagyjából kétszer annyit, mint amennyit ér. Mindezt azért, mert angol.

(Fotó: Craig Mercer/MB Media/Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.