Lehet, hogy utólag nem bánják, legalább nem a helyszínen látták, ahogy nem tudnak legyőzni minket.

A 444.hu szúrta ki, hogy a Főtér arról írt, hogy a Bukarest–Budapest névkeverés ismét keserű valóságává vált, jelen esetben a foci Eb-n. És ez nem minden, volt még egy csavar!

Történt ugyanis, hogy hat francia drukker a helyszínen akarta végigszurkolni Magyarország–Franciaország csoportmeccset, értelemszerűen Budapesten, ehhez egy utazási irodától kértek segítséget, de ott sem volt mindenki éles. Intézkedek ugyan, mert főhőseink megkapták jegyeiket, felültek a repülőgépre és halál nyugodtan elrepültek – Bukarestbe.

Nem először, és nem is utoljára fogják összekeverni a román fővárost a magyarral, azonban itt volt még egy felfoghatatlan baki:

A turisztikai hivatal tehát nem volt teljesen sötét, csak félig, azonban az, hogy a világon senkinek sem tűnt fel a malőr, teljesen hihetetlen. A reptéren simán átmentek a határellenőrzéseken, útlevélvizsgálatokon. És a Covid-protokoll sem kavart be.

A gall turisták a géptől leszállva ukrán szurkolókkal futottak össze a reptéren, akik ugye Bukarestben játszanak, de még ekkor sem fogtak gyanút, mert azt gondolták, magyarok. A városközpontban azonban már leesett nekik, hogy eggyel arrébb jöttek.

A hat jó barát, Leon, Joel, Didier, Manuel, Jaques és egy másik Leon kiült egy teraszra, ahol végignézte a meccset – melyen a világbajnok francia válogatott a magyar fővárosban játszott a magyarokkal –, majd hazarepült a drága kiruccanásról. És még csak nem is nyertek.

(Fotó: Darko Bandic - Pool/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.